Skip to content

Inbjudan till att besöka OpiFlex på ELMIA Automation 2024

Updated at: 19 April 2024

Står du inför utmaningen med korta serier och många olika produkter och vill automatisera din produktion? Då är du inte ensam! Många små och medelstora företag, såväl som stora globala koncerner, kämpar med att skapa ökad flexibilitet och konkurrenskraft i sin tillverkning.

Lösningen finns hos OpiFlex

OpiFlex har specialiserat sig på att hjälpa företag att automatisera sin produktion, oavsett om du har en hög mix och låg volym eller något helt annat. Vi skapar skräddarsydda lösningar som ger dig:

  • Ökad flexibilitet och anpassningsbarhet
  • Förbättrad produktivitet och effektivitet
  • Stimulerande arbetsuppgifter för dina medarbetare
  • Ökad hållbarhet genom minskad resursförbrukning

Besök oss på ELMIA Automation 2024

Kom förbi vår monter D06:65ELMIA Automation 14-17 maj 2024 och låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa dig. Vi lyssnar gärna på dina utmaningar och berättar om hur vi har hjälpt andra företag inom branscher som plåt, bearbetning, trä, livsmedel och palletering att skapa flexibla och framtidsäkra fabriker.Du kommer även att få möjlighet att testa vår patenterade Dynamiska Robotprogram Generator, som gör det snabbt och enkelt att skapa robotprogram.

Nya spännande produkter

På mässan kommer vi att lansera flera nya innovativa produkter från OpiFlex, bl a:

  • En ny flexibel och mobil cobotlösning som ger ökad flexibilitet och anpassningsbarhet i produktionen
  • Stora flexibla mobila robotlösningar med över 150 kg i hanteringskapacitet
  • En världsunik AI-baserad lösning för palletering av dynamiska kundorderstyrda mixpallar, utvecklad tillsammans med ledande aktörer som Orkla, Spendrups, Löfbergs och Dagab
  • Världsunik dynamisk flödes optimering i vår Dynamisk Program generering som gör att roboten själv optimerar ordning på sekvenserna baserat på t ex maskinens cykeltider. Kan det vara enklare, flexiblare och snabbare att skapa robotprogram?

Välkommen till vår monter - vi ser fram emot att träffa dig!